Nodebøger


NodeGlad.dk  - nemt og overskueligt

Dansk
netbutik

Vælg emne

Vælg instrument


Vælg genre
Musik CD / DVD
Vælg emne

Om NodeGlad

Med NodeGlad vil vi gøre det nemmere, og billigere for dig, at købe flotte og interessante nodebøger.
Vi har oplevet at priserne i almindelige butikker er høje, og at udvalget de fleste steder er stærkt begrænset. I NodeGlad er prisen på et lavere niveau, og udvalget er stort og bliver større.
Vi ønsker at informere dig grundigt om den enkelte vare, så du kan afgøre om den er noget for dig. Og vi har sat priserne + omkostninger sådan, at vi ikke mener du kan erhverve nodebøgerne på bedre betingelser andre steder. Vi mener ikke det hverken er rimeligt eller holdbart at tjene på manglende kendskab til mulighederne.
Udover nodebøgerne tilbyder vi i nogle tilfælde musik CD'er eller musik DVD'er som har tilknytning til noderne. Mens indkøb af nodebøgerne bygger på et samarbejde med europas største distributør af nodebøger, så er indkøbet af CD'er og DVD'er mindre organiseret og sortimentet derfor varierende.
Du er meget velkommen til at kommentere sortimentet eller andet, bede om mere information om varerne, forespørge om bestemte noder, etc. Vores kontaktdata står i højre kolonne, og du kan sende en besked her fra webstedet, ved at trykke på: 'Kontakt NodeGlad'.  

Priser er i danske kroner (dkk) og inklusive moms.

Levering i Danmark koster aldrig mere end 49 dkk.

Mere information:
 
NodeGlad.dk
Enebærparken 21, Vonsild
6000  Kolding
Danmark
Tlf. 40359320
email@nodeglad.dk

CVR nr. 33 31 50 07